30 Березня 2024

29.03.2024 в онлайн-форматі відбулася обласна методична секція для викладачів філологічних предметів ЗП(ПТ)О Харківської області на тему: «Розвиток предметних і ключових компетентностей здобувачів освіти».

У заході взяли участь 37 педагогічних працівників.

Спілкування розпочалося з нагадування про види оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти ЗП(ПТ)О, рекомендацій щодо здійснення формувального оцінювання, використання цифрових ресурсів для його проведення.

Валентина ЦЕЛУЙКО, методистка НМЦ ПТО у Харківській області, розповіла про цифрові інструменти та продемонструвала як швидко можна створювати презентації за допомогою сервісу Wepik.

Олена БОЧКО, викладачка ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості», презентувала досвід застосування методів активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти.

Рузанна ДЖАВАДЯН, викладачка ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості», поділилася практичним досвідом використання цифрових технологій на уроках англійської мови.

Тамара КУСТОВА, викладачка ЗП(ПТ)О «Харківський професійний коледж», висвітлила роботу з обдарованими дітьми з підготовки до Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в номінації «Література». Презентувала новелу «Україна жити буде».

Ксенія ВОРОНЧИХІНА, викладачка Центру професійно-технічної освіти №1 м. Харкова, поділилася досвідом з підготовки здобувачки освіти до участі у конкурсі-захисті МАН.

Виступи учасників були змістовними, емоційними, зворушливими та практико-орієнтованими.

 

Валентина ЦЕЛУЙКО

Ксенія ВОРОНЧИХІНА

Олена БОЧКО

Рузанна ДЖАВАДЯН

Тамара КУСТОВА

 

Поділитися