Участь ЗП(ПТ)О у конкурсі «Битва титанів  – 2020»

29 Січня 2020

24 січня 2020 року  на базі Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торгово-економічного університету відбувся кулінарний конкурс «Битва титанів 2020» (далі – Конкурс).  Основною метою заходу   було   підвищення професійної майстерності, обмін    досвідом, популяризація творчого потенціалу фахівців,  студентів та здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти,  вдосконалення традиційних та розробка нових технологій приготування кулінарних страв тощо.У Конкурсі брали участь здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти ЗП(ПТ)О: ДНЗ «Куп’янський регіональний центр професійної освіти»; ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області»; ДНЗ «Слобожанський регіональний центр професійної освіти».

За результатами Конкурсу учні  ДНЗ  «Слобожанський регіональний центр професійної освіти» посіли  два I  та  три II  місця, а саме:

  • Кондратенко Діана (номінація «Цукрові квіти») – І місце;
  • Кохан Анастасія (номінація «Пряничні вироби») – І місце;
  • Калантиренко Віта (номінація «Художня робота з тіста») – ІІ місце;
  • Лебединець Владислав (номінація «Цукрові квіти») – ІІ місце;
  • Карацюба Ірина (номінація «Художня робота з тіста») – ІІ місце.

Добровольський Максим, учень ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області», посів І місце у номінації «Паста».

Майстри виробничого навчання вищеназваних ЗП(ПТ)О  взяли участь у  майстер-класах: «Страва з м’яса», «Страва з м’яса птиці», «Вегетаріанська страва», «Паста», «Ресторанний десерт», які  проводили:  почесний член Всесвітньої асоціації спільнот шеф-кухарів WACS від Словенії, кухар світового рівня Ізток Легат та Драгіцина Луків, яка є автором багатьох оригінальних кондитерських шедеврів, чемпіонкою гастрономічних Олімпійських ігор.

За результатами участі у даному заході здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти   та майстри в/н ЗП(ПТ)О отримали дипломи та  сертифікати міжнародного рівня.

Поділитися