Участь у тренінгах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point)
2 Квітня 2021
У березні 2021 року в м. Києві було проведено перший модуль тренінгів 16-денної програми з підготовки тренерів щодо основ впровадження безпечного харчування в закладах освіти НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Point).
Основною метою тренінгів є розвиток надійної системи контролю харчових продуктів у закладах освіти через інтеграцію принципів НАССР.
Навчання було організовано та проведено Всеукраїнською громадською організацією «ПОРУЧ» у партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).
У тренінгах від системи П(ПТ)О Харківщини брала участь БОРИСЕНКО Оксана, майстер виробничого навчання ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище будівництва».
За програмою навчання першого модуля учасники тренінгу розглянули:
- нормативну базу НАССР;
- впровадження стандартів НАССР;
- санітарний регламент та вимоги до інфраструктури;
- вимоги до безпеки продуктів і сировини;
- основи тренерської майстерності.
Після виконання домашнього завдання навчання продовжиться.