У Харківській області відбувся обласний вебінар для педагогічних працівників професій громадського харчування та торгівлі ПТНЗ

29 Жовтня 2015

128 жовтня 2015 року на базі Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області відбувся обласний вебінар для педагогічних працівників професій громадського харчування та торгівлі ПТНЗ за темою: «Сучасні методи та інноваційні технології навчання – важливий фактор для підвищення якості професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників».

У роботі вебінару взяли участь 30 ПТНЗ.

У ході проведення вебінару були розглянуті такі питання:

  • майстер-клас як форма поширення інноваційних педагогічних ідей (Яковенко Ю.О., методист НМЦ ПТО у Харківській області);
  • використання інноваційних педагогічних та виробничих технологій при підготовці кваліфікованих робітників із професії «Кухар. Кондитер» (з досвіду роботи), (Кожевнікова Т.М., майстер в/н Краснокутського професійного аграрного ліцею);
  • застосування сучасних методів навчання на уроках виробничого навчання з професії «Кухар. Кондитер» (з досвіду роботи), (Кривонос А.В., майстер в/н Богодухівського професійного аграрного ліцею);
  • використання інноваційних педагогічних технологій при підготовці майбутніх кваліфікованих робітників професій громадського харчування (з досвіду роботи), (Васильєва І. Б., викладач Куп’янського  професійного ліцею);
  • застосування мультимедійних технологій при проведенні сучасних уроків теоретичного навчання з професії «Кухар. Кондитер» (з досвіду роботи), (Ярошенко Л.М., викладач Чугуївського професійного аграрного ліцею);
  • упровадження інноваційних технологій у навчальну діяльність майбутніх кваліфікованих робітників з професії «Кухар» (з досвіду роботи), (Калантай А.С., майстер в/н Красноградського професійного ліцею);
  • про особливості інформаційно-методичного забезпечення підготовки кваліфікованих робітників професій громадського харчування та торгівлі у 2015/2016 н.р. та результати аналізу обласних контрольних робіт із предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» (Яковенко Ю.О., методист НМЦ ПТО у Харківській області).
Поділитися