19 Квітня 2019

21 лютого 2019 року відбувся обласний семінар-практикум для педагогічних працівників професій громадського харчування та торгівлі на тему: «Застосування новітніх педагогічних ідей і технологій навчання для формування професійних і ключових компетентностей учнів» на базі ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище будівництва».

На семінарі-практикумі були присутні 34 педагогічних працівників  із 23 закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Харкова та області.

Під час проведення семінару учасники мали можливість ознайомитися із досвідом роботи викладача предметів професійно-теоретичної підготовки Супрун О.М. щодо створення освітнього веб-середовища для підвищення якості професійної підготовки майбутніх кухарів-кондитерів.

У ході практичної частини семінару учасникам було продемонстровано майстер-клас на тему: «Оформлення тортів за допомогою аерографа», а також фрагмент уроку виробничого навчання на тему: «Приготування млинцевого тіста та млинчастого напівфабрикату. Вимоги до якості та відпуск» (вступний інструктаж).

Обговорення фрагменту уроку відбулося під час проведення круглого столу на тему:«Сучасний урок виробничого навчання – проектування, організація, аналіз».

Завершився семінар-практикум підведенням підсумків.

Поділитися