ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії «Офіціант»

20 Вересня 2013

19 вересня 2013 року на базі Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі розпочався ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання системи професійно-технічної освіти з професії «Офіціант» (далі – Конкурс). На даному етапі Конкурсу майстри виробничого навчання виконували теоретичне завдання, що полягало в перевірці рівня знань із загальних питань організації виробничого навчання, методики, педагогіки, психології професійного навчання, обслуговування відвідувачів, спеціальних форм обслуговування, обслуговування банкетів і прийомів й обслуговування іноземних туристів та практичні. Під час виконання практичних завдань учасники Конкурсу:

  • Ø відкривали та наливали червоне столове вино;
  • Ø сервірували стіл розміром  80х80 до романтичної вечері на дві особи, згідно з запропонованим меню;
  • Ø складали серветки  складними формами, розміром 46х46, з натуральної тканини (льону).

За попередніми підсумками журі найбільшу кількість балів у даному виді змагань  набрала майстер виробничого навчання   Сойфер Наталія Анатоліївна (Харківський професійний ліцей харчових технологій та торгівлі).

Поділитися