Інформація про проведення обласного семінару-практикуму для керівників фізичного виховання професійно-технічних навчальних закладів

25 Квітня 2013

25 квітня 2013 року на базі Державного навчального закладу «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Харківській області разом з Харківським обласним управлінням з фізичного виховання та спорту було проведено обласний семінар-практикум для керівників фізичного виховання на тему: «Реалізація диференційованого підходу до учнів – один із шляхів підвищення якості уроку з предмета «Фізична культура».

Згідно плану роботи були розглянуті такі питання: вплив фізичного виховання на формування громадських якостей в учнів професійно-технічних навчальних закладів (Н.В. Юкляєвська, заступник директора з навчально-виховної роботи Державного навчального закладу «Харківський професійний ліцей будівельних технологій»), структура і зміст сучасного уроку фізичної культури (І.В. Пігарєва, керівник фізичного виховання Державного навчального закладу «Харківське вище професійне механіко-технологічне училище»), наукова організація педагогічної праці викладача фізичної культури, як умова якісного здійснення професійної діяльності (В.В. Сухілін, методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти), про результати вивчення питання щодо готовності викладачів предмета «Фізична культура» до проведення уроку (Н.П. Лук’янченко, головний спеціаліст Харківського обласного управління з фізичного виховання та спорту). Фрагмент позакласної роботи з учнями з обмеженими можливостями (гра у бадмінтон) продемонстрував керівник фізичного виховання ДНЗ «Харківський професійний ліцей будівельних технологій» Р.Л. Кузін. Семінар пройшов на високому організаційному та науково-методичному рівні.

Поділитися