Всеукраїнський конкурс професійної майстерності
14 Вересня 2012
З 10 по 28 вересня Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації разом з Науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Харківській області проводить другий (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кухар» (далі Конкурс).
До оргкомітету надійшло 30 заяв від майстрів виробничого навчання.
Відповідно до умов обласний Конкурс проводиться в три тури: • перший– відбірковий, з 10 по 14 вересня 2012р. на базі НМЦ ПТО у Харківській обл.; • другий– практичний, з 17 по 21 вересня 2012р. на базі Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі; • третій – завершальний, з 24 по 28 вересня 2012р. на базі Харківського професійного ліцею харчових технологій та торгівлі. Під час першого туру Конкурсу члени журі вивчали інформаційно-методичні матеріали майстрів виробничого навчання – учасників Конкурсу, а саме: розгорнуті плани уроків виробничого навчання, складене меню (холодна закуска, перша страва, основна страва, десерт) та технологічні карти «Креативна страва». Журі визначило кращих у першому турі, які візьмуть участь у другому турі:
-
Глущенко Л.В.– ДПТНЗ “Центр професійно-технічної освіти №4 м.Харкова”;
-
Беседовська Н.О.– ДНЗ “Харківське вище професійне механіко-технологічне училище”;
-
Апатченко О.М.– Чугуївський професійний ліцей;
-
Борисенко О.В.– ДПТНЗ “Харківське вище професійне училище будівництва’’;
-
Корякіна О.М.– ВПУ №27 м.Куп’янськ;
-
Безверхня Н.О.– Лозівський професійний ліцей;
-
Рибалка В.С.– Харківський професійний ліцей харчових технологій та торгівлі.
Після проведення другого туру буде визначено трійку переможців за результатами практичного завдання «Кухарське мистецтво».