Обласний семінар-практикум для педагогічних працівників ПТНЗ професій на базі комп’ютерної техніки

13 Березня 2015

DSCF750312 березня 2015 року у Державному навчальному закладі «Харківський поліграфічний центр професійно-технічної освіти» відбувся обласний семінар-практикум для педагогічних працівників ПТНЗ професій на базі комп’ютерної техніки.

У роботі семінару-практикуму за темою: «Інформаційно-комунікаційні технології  навчання – надійний шлях забезпечення якості професійної підготовки учнів професій на базі комп’ютерної техніки» взяли участь викладачі та майстри виробничого навчання з 16 ПТНЗ міста Харкова та області.

На семінарі розглядались питання щодо впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у професійній у навчально-виховний процес та їх місце у підготовці кваліфікованих робітників професій  на базі комп’ютерної техніки.

З досвіду впровадження  інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес розповіла Талько Надія Леонтіївна, голова методичної комісії центру професій на базі комп’ютерної техніки.

У ході проведення семінару-практикуму відбувся бінарний урок, який провели Тимченко А.В., майстер виробничого навчання та Заливадна О.В., викладач.

Досвідом роботи щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі поділилися педагогічні працівники:

– Ділменер С.І., майстер виробничого навчання Харківського професійного ліцею машинобудування;

– Мамін О.А., викладач Чугуївського професійного ліцею;

– Подвойська Л.М., майстер виробничого навчання ДНЗ «Харківське вище професійне училище №6»;

– Мартинов О.Є., майстер виробничого навчання ПТУ №32 м. Харкова;

– Киян Н.В., майстер виробничого навчання Барвінківського професійного аграрного ліцею.

Поділитися