Обласний конкурс фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Слюсар з ремонту рухомого складу»

21 Березня 2014

20 березня 2014 року на базі Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту відбувся обласний конкурс фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Слюсар з ремонту рухомого складу».

У конкурсі взяли участь представники Харківського та Люботинського професійних ліцеїв залізничного транспорту. Перед початком конкурсу з привітанням до конкурсантів звернувся директор Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту ­ В.А. Пихов та учасники художньої самодіяльності ліцею. У приміщенні бібліотеки була організована виставка методичних розробок та технічної літератури за професійною спрямованістю.

Конкурс проходив у два етапи: теоретичний і практичний. Завдання теоретичного етапу конкурсанти виконували на комп’ютерах.

Кращі результати у теоретичному етапі показали учні Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту: Зарудний Євген, Третяк Іван та Полуденко Олексій.

Кращі результати виконання завдань практичного етапу показали учні: Третяк Іван, Зарудний Євген – Люботинський професійний ліцей залізничного транспорту; Вошев Дмитро – Харківський  професійний ліцей залізничного транспорту.

За підсумками двох етапів журі визначило переможців, ними стали представники Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту:

I місце – Третяк Іван (майстер виробничого навчання Носова Лариса Михайлівна);

II місце – Зарудний Євген (майстер виробничого навчання Перва Ольга Степанівна);

III місце – Полуденко Олексій (майстер виробничого навчання Перва Ольга Степанівна).

Поділитися