Відбулась Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція

26 Жовтня 2023

 

26.10.2023 на базі Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти (кафедра технологій навчання, охорони праці та дизайну) відбулась Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція на тему: «Виклики та проблеми охорони праці в закладі професійної (професійно-технічної) освіти», яка відображає сучасні потреби закладів професійної та професійно-технічної освіти у створенні безпечного освітнього середовища відповідно до вимог охорони праці під час воєнного стану та бойових дій на території України.

          У роботі інтернет-конференції взяли участь науковці, педагоги та спеціалісти-практики з різних регіонів України в галузі охорони праці, питань безпеки праці та збереження здоров’я учасників освітнього процесу.

          Серед 300 учасників – педагогічні працівники ЗП(ПТ)О м. Харкова та Харківської області. Досвідом щодо використання цифрових технологій при навчанні з питань охорони праці поділилась методист НМЦ ПТО у Харківській області Олена ДІДЕНКО, яка презентувала корисні онлайн-ресурси та стратегії для організації освітнього процесу в ЗП(ПТ)О.

 

 

Поділитися