Обласна науково-методична Інтернет-конференція

24 Січня 2014

24 січня 2014 року завершила роботу обласна науково-методична Інтернет-конференція керівних та педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів і Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області за темою «Організація віддаленого доступу до інформаційних ресурсів як умова якісної професійної підготовки учнівської молоді».

В Інтернет-конференції взяли участь усі 47 ПТНЗ Харківської області.

У ході конференції працювали секції для таких категорій:

–       директори ПТНЗ (248 учасників, з них 201 – з інших областей України);

–       заступники директорів з навчальної роботи, методисти, старші майстри (163 учасники, з них 116 – з інших областей);

–       педпрацівники професійної підготовки (179 учасників, з них 132 – з інших областей);

–       педпрацівники загальноосвітньої підготовки (204 учасників, з них 157 – з інших областей);

–       заступники директорів з навчально-виховної роботи, педпрацівники психолого-педагогічної служби, бібліотекарі (204 учасників, з них 157 – з інших областей).

Матеріали Інтернет-конференції розміщені на інформаційно-освітньому порталі «Професійно-технічна освіта Харківської області» у відкритому доступі.

Протягом конференції до НМЦ ПТО у Харківській області надійшло більше 100 відгуків, в яких учасники дякують за цікавий матеріал з досвіду роботи педагогів та за зручну інноваційну форму проведення конференції – вебінарів в програмі SeeMedia.

Поділитися