Семінар-практикум для педагогічних працівників професій громадського харчування, торгівлі, легкої промисловості та побутового обслуговування населення

5 Грудня 2013

05 грудня 2013 року на базі Центру професійно-технічної освіти № 1 м. Харкова відбувся семінар-практикум  для педагогічних працівників професій громадського харчування, торгівлі, легкої промисловості та побутового обслуговування населення на тему «Використання новітніх технологій навчання на уроках професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки для забезпечення якості підготовки кваліфікованих робітників», у якому взяли участь  45 педагогічних працівників (викладачі та майстри виробничого навчання) ПТНЗ Харківської області.

Про досягнення педагогічного колективу Центру професійно-технічної освіти № 1 м. Харкова,  у тому числі щодо використання новітніх технологій навчання на уроках професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки при підготовці кваліфікованих робітників, розповів учасникам семінару директор навчального закладу С.М. Шепеленко.

Програмою семінару були передбачені лекції на тему: «Використання технології медіаосвіти для забезпечення якості підготовки кваліфікованих робітників» та «Використання різноманітних технологій навчання на уроках професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки».

Досвідом роботи щодо використання новітніх технологій навчання на уроках професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки при навчанні учнів професії «Перукар(перукар-модельєр)»  поділилась з учасниками семінару майстер виробничого навчання Гонтар А.П. (ЦПТО
№ 1 м. Харкова).

Майстер-клас на тему «Приготування ролів» продемонстрував присутнім майстер  виробничого навчання Атамас Н.І. (ЦПТО № 1
м. Харкова).

На завершення семінару-практикуму  було  обговорено питання щодо підготовки учнів професійно-технічних навчальних закладів до Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за професією «Кухар» та результати вивчення педагогічної та  професійної компетентності майстрів виробничого навчання.

Поділитися