Барвінківський професійний аграрний ліцей відсвяткував золотий ювілей

22 Листопада 2013

 Свій 50-річний ювілей відзначив

Барвінківський професійний аграрний ліцей,

 що вже півстоліття готує кваліфікованих робітників,

 має свої власні  традиції та надбання .

14 листопада 2013 року ліцей зібрав у своїх стінах учнів і працівників, випускників і ветеранів праці. І хоча зібралося три покоління, зовсім не відчувалося напруги, а навпаки, всіх об’єднував святковий настрій  та відчуття урочистості події.

Незважаючи на негоду, з’їхалися до Барвінкового  випускники та їх наставники, аби привітати свій навчальний заклад, та й один одного, із золотим ювілеєм з дня створення, ще раз повернутися у щасливі та незабутні дні юності, згадати всіх, хто навчався і працював у благословенних стінах Барвінківського професійного аграрного ліцею.

Ліцею – 50! Це дійсно свято,

Яке збере колег всіх поколінь,

Що  вміли душу дітям віддавати.

Не шкодували сил і вмінь.

Гортаючи історії сторінки,

Плануючи майбутні відкриття,

Пишаємось тим, що підійшли ми гідно

До ювілейної межі життя.

Ліцей дарує місту робітничі руки,

І цим рукам є почесть і хвала.

І знову  приведуть батьки своїх дітей і внуків

У наш ліцей – почесну  школу праці і добра.

Звичайно,  з найщирішими  вітаннями  на свято завітали  почесні  гості:

  • голова районної ради Щолок Валентина Семенівна;
  • заступник міського голови Козлов Володимир Павлович;
  • виконавчий директор АФ «Барвінок» Бараненко Олександр Володимирович;
  • виконавчий директор АФ «Подолівська» Понімаш Роман Миколайович.
  • головний редактор газети «Вісті Барвінківщини» Столбова Ірина Миколаївна та інші.

Гості презентували ліцею цінні подарунки: Щолок В.С. – душову кабінку для гуртожитку, Козлов В.П. – набір побутової техніки, Купріянов О.П. (генеральний директор АФ «Барвінок») – бойлер для гуртожитку, Макаревич І.М. (генеральний директор АФ «Подолівська») – комплект посуду для їдальні.

Урочистості відбулися у святковій залі,  де  зібралася велика кількість гостей  –  ветерани ліцею,  колишні працівники,   запрошені гості. Традиційно перше слово було надано господареві свята – директору Педашу Віталію Борисовичу, який розповів про сьогоднішні здобутки закладу, висловив слова вдячності, подякував колективу навчального закладу за сумлінність, самовіддану працю, постійний творчий пошук та талант сіяти мудрість і знання, глибоке розуміння державної важливості підготовки кваліфікованих робітників і виховання молодого покоління, спроможного плідно працювати на користь Батьківщини.

Святковий  настрій для глядачів створили учні ліцею. Привітання перепліталися з чудовою концертною програмою, у якій було  все:  і чудові співи, і запальні танці. Також кожна навчальна група ліцею випустила стіннівку, присвячену ювілею навчального закладу.

Не залишилися осторонь колективи Будинку творчості дітей та юнацтва: зразковий хореографічний ансамбль народного танцю «Пролісок», Театр Мод «Овація» та вокальне  тріо «Джерело».

Згадали на святі й тих, кого вже немає нині з нами, але світла пам’ять про них завжди житиме в серцях учнів та колег. По завершенні святкування працівники ліцею, ветерани  та  гості  були запрошені  на брейк-каву.

Поділитися