Обласний семінар-практикум для викладачів фізики та астрономії

25 Жовтня 2013

24.10.2013 на базі ДНЗ «Харківський поліграфічний центр ПТО» відбувся обласний семінар-практикум для викладачів фізики та астрономії на тему: «Система методичної роботи викладача щодо забезпечення якості природничо-математичної підготовки кваліфікованих робітників».

У семінарі взяли участь 32 викладачі  професійно-технічних навчальних закладів області. Викладачі познайомились з оснащенням кабінету фізики ДНЗ «Харківський поліграфічний центр ПТО», комплексно-методичним забезпеченням предмета, відвідали відкритий урок  на тему: «Властивості газів, рідин твердих тіл». Урок носив інноваційний характер, використовувались інтерактивна дошка, робота в малих групах, де учні водночас демонстрували свої знання з фізики і професії «Оператор комп’ютерної верстки». Кожна група підготувала власну презентацію  і представила результати роботи.

У другій частині семінару пройшло обговорення сучасних вимог до організації навчально-виховного процесу при вивченні фізики. З цього питання досвідом поділились викладачі ЦПТО  № 1, Харківського професійного ліцею машинобудування.

Поділитися