Обласний семінар-практикум для керівників фізичного виховання та викладачів предмета «Фізична культура»

21 Лютого 2020

20.02.2020 на базі Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти інноваційних технологій будівництва та промисловості» відбувся обласний семінар – практикум для керівників фізичного виховання та викладачів предмета «Фізична культура»на тему: «Застосування здоров’я зберігаючих технологій навчання як один із засобів формування в  учнів свідомого ставлення до свого  здоров’я».У роботі семінару взяли участь представники 25 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області.

Під час роботи семінару учасники заслухали виступ на тему: «Фізичний розвиток учнів з особливими потребами у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та підготовка їх до професійної діяльності».

Учасники семінару відвідали фрагмент уроку (модуль «атлетична гімнастика») у групі учнів з особливими потребами, на якому були застосовані здоров’я зберігаючі технології.

Під час обласного семінару було розглянуто питання щодо нормативів з фізичної культури та надана методична допомога з підготовки матеріалів до обласного етапу всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Харківської області.

         Завершився обласний масовий захід підбиттям підсумків роботи.

Поділитися