Семінар-практикум для старших майстрів на тему «Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в процес підготовки сучасних кваліфікованих робітників»

17 Травня 2013

16 травня 2013 року на базі Державного професійно-технічного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти № 3 м. Харкова»  відбувся семінар-практикум  для старших майстрів на тему «Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в процес  підготовки сучасних кваліфікованих робітників», у якому взяли участь 42 старших майстра  ПТНЗ  Харківської області.

Про досягнення педагогічного колективу ДПТНЗ  «Центр професійно-технічної освіти №3 м. Харкова»,    в тому числі щодо впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в процес  підготовки сучасних кваліфікованих робітників, розповів учасникам семінару старший майстер навчального закладу О.І.Чоломбітько.

Програмою семінару були передбачені лекції на тему: «Інформаційно-комунікаційні технології у педагогічному дослідженні» та «Використання електронних ресурсів для удосконалення інформаційно-методичного супроводу уроку виробничого навчання».

Досвідом роботи щодо використання електронних ресурсів для удосконалення інформаційно-методичного супроводу уроку виробничого навчання поділилась з учасниками семінару майстер виробничого навчання Борисенко О.В. (ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище будівництва»).

Практичне заняття  щодо використання електронних ресурсів для удосконалення інформаційно-методичного супроводу уроку виробничого навчання з елементами тренінгу провела з учасниками семінару завідуюча кабінетом професійної підготовки Науково-методичного центру ПТО у Харківській області Назарець З.О.

На завершення семінару-практикуму  було  обговорено підсумки обласних  конкурсів фахової майстерності серед учнів ПТНЗ Харківської області.

Поділитися