V Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Прорив легкої промисловості України»

23 Квітня 2021

У квітні 2021 року відбувся V Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Прорив легкої промисловості України» (далі – Конкурс). Мета цього Конкурсу – показати виробничий і творчий потенціал швейних ЗП(ПТ)О України.

Уже п’ять років поспіль здобувачі професійної освіти змагаються за першість у цьому Конкурсі. Попри те, що змагання проходили онлайн, участь у Конкурсі взяла рекордна кількість закладів П(ПТ)О – 66, серед них ЗП(ПТ)О швейного профілю м. Харкова та області: Державний навчальний заклад «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області», Державний професійно-технічний навчальний заклад «Харківське вище професійне училище сфери послуг», Лозівський центр професійної освіти Харківської області, Державний заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Харківське вище професійне училище швейного виробництва та побуту».

Для здобувачів освіти та педагогічних працівників Харківщини участь у конкурсі такого рівня – це можливість поринути у атмосферу творчості та креативу, це нові знайомства та новий досвід у галузі професійної діяльності. Основним завданням для здобувачі професійної освіти було створення колекції одягу з 5-7 образів на тему “Fashion візитівка”; через одяг вони мали презентувати особливості нашого регіону.

За результатами конкурсу колекції здобувачів освіти Державного навчального закладу «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області» (номінація #ЕТНО) та Державного професійно-технічного навчального закладу «Харківське вище професійне училище сфери послуг» (номінація #StreetStyle) потрапили до п’ятірки кращих у відповідних номінаціях.

Всі учасники отримали Диплом лауреата та Подяку за підтримку. Конкурси фахової майстерності – це завжди чудова платформа для обміну досвідом, спілкування та навчання, особливо в період карантинних обмежень.

Поділитися