12 Грудня 2017

07 грудня 2017 року на базі Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Харківській області відбувся обласний вебінар для педагогічних працівників професій громадського харчування та торгівлі, легкої промисловості, побутового обслуговування населення ПТНЗ за темою: «Розвиток професійної майстерності педагога як важлива складова підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників».
У роботі вебінару взяли участь педагоги із 25 професійно-технічних навчальних закладів м. Харкова та області.У ході проведення вебінару були розглянуті питання з досвіду роботи педагогів за такими темами:
1. «Сучасні підходи до оцінювання рівня навчальних досягнень учнів ПТНЗ на уроках з предметів професійно-теоретичної підготовки кухарів».
Галямова О.О., викладач Центру професійно-технічної освіти №1 м. Харкова
2. «Ефективні форми та методи оцінювання навчальних досягнень учнів, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер».
Супрун О.М., викладач ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище будівництва»

3. «Виконання творчих роботи учнями на завершальному етапі навчального процесу – шлях до формування творчого потенціалу майбутніх кваліфікованих робітників з професії «Кухар. Кондитер».
Бабич Г.І., майстер в/н Чугуївського професійного аграрного ліцею

4. «Формування ефективної системи оцінювання при організації навчального процесу за ДСПТО на модульно-компетентнійсній основі за професією «Кравець»
Шаровкіна В.А., майстер в/н ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище сфери послуг»

5. «Використання різнорівневих тестових завдань при оцінюванні навчальних досягнень учнів, які навчаються за професією «Перукар (перукар-модельєр)».
Душа Р.О., викладач Харківського вищого професійного училища швейного виробництва та побуту УІПА

6. «Технологія «Портфоліо» як засіб підвищення мотивації до навчання учнів за професією «Перукар (перукар-модельєр)».
Полякова Л.І., майстер в/н ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області»

Також з підсумками обласного Огляду навчальних майстерень (лабораторій) з професії 5122 Кухар учасників ознайомила методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти Харківської області Давидова Ю.В.
Матерiали обласного вебінара: