15 Жовтня 2019

11 квітня 2019 року на базі ДПТНЗ «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну» відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О області із професії «Кухар».

У Конкурсі взяли участь 21 учень ЗП(ПТ)О м. Харкова та Харківської області, які стали переможцями I (внутрішньоучилищного) етапу.

Конкурс складався із теоретичного і практичного турів.

За результатами виконання теоретичного туру, який передбачав виконання електронних тестових завдань, високі результати продемонстрували учні ДНЗ «Ізюмський регіональний центр професійної освіти», Богодухівського професійного аграрного ліцею, ДПТНЗ «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну», Краснокутського професійного аграрного ліцею.

Достатні уміння та навички при приготуванні філе курячого фаршированого сиром і ананасами скрученого у вигляді рулетика зі складним гарніром, показали учні Центру професійно-технічної освіти №1, Чугуївського професійного ліцею, Богодухівського професійного аграрного ліцею.

Переможцями конкурсу за результатами обох турів стали:

1 місце – Будянська Анастасія, ДПТНЗ «Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного, комунального господарства, торгівлі та дизайну»;

2 місце – Липовий Данило, учень Регіонального центру професійної освіти ресторанного, будівельного та автотранспортного сервісу Харківської області;

3 місце – Молчанова Олена, учениця ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище будівництва», Федорова Світлана, учениця ДНЗ «Харківське вище професійне училище №6», Сірко Микола, учень ДНЗ «Регіональний центр професійної освіти швейного виробництва та сфери послуг Харківської області».

         Після завершення Конкурсу всі учасники отримали сертифікати.

Поділитися